Breaking News
recent

Face Glow Herbal Clay Mask - Deep Cleanser & Super Detox

Alhamdulillah.. berjaya siapkan batch pertama produk terbaru dari #embrazeMe #kitchenBeautyRecipes iaitu Face Glow Herbal Clay Mask. Batch pertama Herbal Clay Mask juga dihasillkan dlm bentuk serbuk ye.. seandainya produk ini diterima & digemari ramai, mendapat sambutan terpanas ala2 volcano meletop2, insyallah i akan proses masker ini (dan Herbal Salt Scrub) dlm bentuk cream pula.. ok? ye la.. nak buat bentuk cream tu banyak cekadak nye nak kena tambah, dgn minyak, glycerin, asas sabun, air, lecithin.. hmmmm.. makin tinggi kos nye.. tak faham tak pe.. yg penting u all tau ^_^

Insyallah pasti u all makin berseri2, kulit jadi bersih glowing toing toing flawless menawan jika tambah 2 item ini.. hmmm.. yg pasti i selalu tengok cermin sebelum tidur & bangun pagi.. memang betul kulit ku makin cerah kemerahan, berseri2, nampak macam muda je.. i pakai dua2 produk terbaru ni sebab i suka kandungan semua bahan2 natural, sementara itu tugas essential oils sentiasa berjaya membuatkan i makin sayang pada diri sendiri.. wah..! walaupun orang nak kata i perasan ke hape, i terima hakikat, i memang perasan & orang suka mengata.. haha..! i live my life as it is.. i suka positive thinking.. sekali sekali ada sedih, ada duka, ada kecewa but i choose to focus on happiness, excitement & success.. sekian..

Jom kita tengok apa yg menyebabkan i suka pada HCM (ringkasan utk Herbal Clay Mask ye..) next time u nak tanya soalan ke nak order ke apa, taip je HCM, i faham..

IMPORTANT ! Face Glow Herbal Clay Mask Already Upgraded to Cream Version


Manfaat / Benefits of Face Glow Herbal Clay Mask
  • Fungsi French Yellow & Bentonite Clay menyedut racun & toksin dari bawah kulit.
  • Meneyelesaikan semua masalah jerawat yg besar2, kecik2, halus2 & bernanah.
  • Membuang sel2 kulit mati.
  • Glowing
  • Memudarkan parut, pigmentasi (jeragat) & kesan sunburn.
  • Kunyit memudarkan jeragat.
  • Santan menghalus & melembapkan kulit.
  • Koko menlicinkan kulit & mengecilkan pori2.
  • Membantu penjanaan sel baru.
  • Coffee menegangkan kulit & agen awet muda.
  • Tepung beras mencerahkan kulit.
  • Haruman minyak pati menyegarkan minda, mengatasi gejala murung, juga bertindak sebagai pemangkin kecantikan luaran & dalaman. wah!

Cara Guna / How To Use Face Glow Herbal Clay Mask
  • Jika u dapati kulit terasa berdenyut nyu-nyut, don't freak out, bertenang ye kak Peah..
  • Makin banyak toksin, makin kuat denyutan sebab Bentonite clay sedang bertugas menyedut keluar toksin & racun yg terpendap di bawah kulit. ok?
  • Guna 2-3 kali seminggu (kulit normal-berminyak-jerawat) / 1-2 kali seminggu (kulit kering)

Sumber Organik / Ingredient Listings of Face Glow Herbal Clay Mask
  • Bentonite Clay, Epsom Salt, French Yellow Clay, Rice Flour, Coconut Milk Powder, Cocoa Powder, Turmeric Powder, Mineral Powder, Rosemary Powder,Essential Oils (Jasmine, Sandalwood, Lemon, Geranium, Helichrysum, Coffee, Strawberry, Orange)

80g Face Glow Herbal Clay Mask
Normal Price SM RM48
BEST BUY RM38
----------- Tidak Termasuk Kos Pos -----------
Keep Calm and EmbrazeMe. Thank you for reading.. Be the first to Like & Share ! Vamos..
Crystal Queen

Crystal Queen

No comments:

Post a Comment

Say Something...

Powered by Blogger.