Breaking News
recent

Face Glow Herbal Salt Scrub - Deep Cleansing Glowing Flawless Natural Whitening

Alhamdulillah.. setelah sekian lama menunggu kedatangan serbuk halba, akhirnya sampai juga ke tangan hamba ini & siap lah sudah batch pertama produk terbaru dari #embrazeMe #kitchenBeautyRecipes iaitu Face Glow Herbal Salt Scrub. Batch pertama Herbal Salt Scrub ini dihasillkan dlm bentuk serbuk ye.. sebab nak test market dulu darling.. seandainya produk ini diterima & digemari ramai, mendapat sambutan terpanas ala2 volcano meletop2, insyallah i akan proses skrub ini (dan Herbal Clay Mask) dlm bentuk cream pula.. ok? ye la.. nak buat bentuk cream tu banyak cekadak nye nak kena tambah, dgn minyak, glycerin, asas sabun, air, lecithin.. hmmmm.. makin tinggi kos nye.. tak faham tak pe.. yg penting u all tau ^_^

Insyallah pasti u all makin berseri2, kulit jadi bersih glowing toing toing flawless menawan jika tambah 2 item ini.. hmmm.. yg pasti i selalu tengok cermin sebelum tidur & bangun pagi.. memang betul kulit ku makin cerah kemerahan, berseri2, nampak macam muda je.. walaupun orang nak kata i perasan ke hape, i terima hakikat, i memang perasan & orang suka mengata.. haha..! i live my life as it is.. i suka positive thinking.. sekali sekali ada sedih, ada duka, ada kecewa but i choose to focus on happiness, excitement & success.. sekian..

Jom kita tengok apa yg menyebabkan i suka pada HSS (bukan Hantu Sekeh Syaiton ^_^ tu ringkasan utk Herbal Salt Scrub ye..) next time u nak tanya soalan ke nak order ke apa, taip je HSS, i faham..

Manfaat / Benefits of Face Glow Herbal Salt Scrub
  • Menganjal & menegangkan kulit.
  • Mencerah & meratakan warna kulit.
  • Membuang sel2 kulit mati.
  • Glowing
  • Memudarkan parut, pigmentasi (jeragat) & kesan sunburn.
  • Mengecut & mengeringkan jerawat.
  • Halba tinggi kandungan protein & fiber - melicinkan kulit & mengecilkan pori-pori.
  • Membantu penjanaan sel baru.
  • Bentonite & French Yellow Clays - provide deep cleansing effect & skin detox.
  • Haruman minyak pati menyegarkan minda & menstabilkan emosi.
NEW INGREDIENTS ADDED !
Organic Pumpkin Powder
  • Labu kuning kaya dgn enzim & asid buah (AHA), vitamin A, C & E, Zink serta asid lemak - melancarkan penjanaan sel baru, mencerah & menghaluskan kulit, membantu produksi kolagen = awet muda, menyembuhkan jerawat, mengawal minyak, mempercepatkan penyembuhan luka & memulihkan kuit jeragat.
Buckwheat Flour
  • Tepung buckwheat mengandungi vitamin B complex - menjadikan kulit kelihatan bersinar, tahan lasak, tegang, muda & membantu menghalang kerosakan pd kulit.
Cara Guna / How To Use Face Glow Herbal Salt Scrub
  • Basahkan muka.
  • Jika bersolek, bersihkan dulu solekan dgn minyak atau cleasing milk.
  • Cedok skrub dlm 1/2 sudu kecil. Letak atas tapak tangan.
  • Urut layang2 je.. manja2 gitew.. dilarang menyental ye kak Peah..
  • Jika ada jerawat besar / bernanah, tampal macam masker, biar 5-10 minit, baru bilas ye..
  • Guna 2-3 kali seminggu (kulit normal-berminyak-jerawat) / 1-2 kali seminggu (kulit kering)
  • Boleh guna setiap hari utk kulit gelap (sunburn), banyak parut, kulit kasar, pori-pori besar & jeragat.
Sumber Organik / Ingredient Listings of Face Glow Herbal Salt Scrub
  • Epsom Salt, Himalayan Rock Salt, Fenugreek Powder, French Yellow Clay, Bonacafe, Bentonite Clay, Pumpkin Powder, Buckwheat Flour, Sulfur Powder, Ginger Powder, Rosemary Powder, Turmeric Powder, Tapioca Powder, Essential Oils (Jasmine, Sandalwood, Lemon, Geranium, Helichrysum, Coffee)

30ml Face Glow Herbal Salt Scrub
Normal Price SM RM40
BEST BUY RM30
----------- Tidak Termasuk Kos Pos -----------
Thank you for reading.. Be the first to Like & Share ! Pleave leave your comments, if U wish. EMBRACE OPEN SKY YES!
Crystal Queen

Crystal Queen

No comments:

Post a Comment

Say Something...

Powered by Blogger.