Breaking News
recent

Klorofil Mulberi Minuman Tenaga Mengoksigenkan Membersih Mengalkali Membina Semula Meremajakan Menyahbau Badan

Ini minuman klorofil yg I suka, antara produk cosway yg I ambil setiap hari. I tak kisah kalau u all tak kenal atau tak suka produk cosway tapi yg penting I suka yg ni.. Memang produk ni bagus utk cuci darah & detoks badan. Senang je nak cerita pasal kebaikan & manfaat produk ni sebab ada tertulis dlm katalog. So, I salin semula ye.. U all baca je.. Tapi yg penting produk ni memang bagus! ^_^

Tahap klorofil yg tinggi & bertenaga utk keberkesanan yg lebih baik & cepat! Klorofil berkepekatan tinggi ekstrak Mulberi & tumbuh-tumbuhan (tanpa rasa-hijau) utk seisi keluarga - termasuk kanak2 yg tak suka makan sayur! Tak macam klorofil dari Alfalfa, klorofil Aulberi sesuai utk orang2 yg mempunyai penyakit2 auto-imun such as Lupus (SLE).

500ML - Liquid Chlorophyll Plus Nn - Cosway
Member / Promotion Price - Rujuk Dealer / Stokis Cosway
-- SAYA TAK JUAL -- 
( Dapatkan produk ini dari stokis Cosway berhampiran
u can use my new Member-Id VPY.260.120 )
1 sudu besar Liquid Chlorophyll Plus = 3.5kg anggur hijau, 3.85kg kubis china mentah, 1.37kg brokoli mentah, 276g bayam mentah, 144g daun kubis mentah & 17.5 hidangan jus rumput gandum yg segar. Ooo please.. patut la tak berapa sedap.. I tak kisah, yg penting ia berkesan, yes?
Ringkasan Manfaat Liquid Chloropyll Plus
  • meningkatkan tahap oksigen dlm badan
  • membina semula sel2 darah merah (RBC) yg sihat
  • mengalkali & meneutralkan badan yg berasid
  • membersihkan & menyahtoksin badan dari dlm ke luar
  • menghilangkan bau nafas yg keterlaluan
  • mengurangkan kerosakan oksidatif, menghalang penuaan pra-matang & memberi perlindungan terhadap kesan radiasi
  • mempercepatkan penyembuhan luka & memperbaiki keadaan kulit > kulit jadi halus, lembap & jernih tau.. cara terbaik utk hilangkan parut.
    Memang ringkas kan? Sebenarnya banyak lagi yg ditulis dlm katelog tu tapi I rasa tak perlu taip semua sebab ulang2 maksud yg sama je.. U all tak payah lah senak2 mata nak baca banyak2, yes? Yg penting produk ni memang terbukti meningkatkan tahap oksigen dlm badan. di samping tugas men-detoks yg super awesome, boleh hilangkan panas badan (body heat), meningkatkan tenaga & cergas sepanjang hari. Cuba ingat balik berapa kali u all jumpa perkataan 'yg penting' dalam entry ni? Yg penting u all suka.. Thank u very much.

    Thank you for reading.. Be the first to LIKE & SHARE ! Please leave your comments if U wish. EMBRACE OPEN SKY YES!
    Crystal Queen

    Crystal Queen

    1 comment:

    1. oh lagi 1, kalau kulit u banyak kesan parut, amalkan minuman klorofil ni 3 bulan insyallah u akan gembira dgn hasilnya... parut hilang.. x perlu laser, x perlu kelupas kulit.. thank u..

      ReplyDelete

    Say Something...

    Powered by Blogger.